Att måla om eller tapetsera är en enkel förändring som skapar stor skillnad i ett hem. Vi har utbildade och erfarna målare som gärna hjälper till med denna förändring, oavsett storleken på projektet. Dessutom har vi designer som samarbetar med vår målare och blir aldrig nöjd med mindre än ett perfekt slutresultat. Denna designer kommer att vara i kontinuerlig kontakt med både dig och målaren under arbetsprocessen. Detta för att säkerställa oss att dina förväntningar blir uppfyllda även under arbetets gång. Klicka här om du vill veta mer om vår designer.Detta för att säkerställa oss att dina förväntningar blir uppfyllda även under arbetets gång. Klicka här om du vill veta mer om vår designer.

Måla om inomhus

Vi jobbar med alla typer av invändigt måleri, som exempelvis målning av golv, tak och väggar, fönster, snickerier. Men äevn traditionell handmålning av luckor och dörrar. 

Utomhusmåleri

Vi har stor kunnighet i att måla fasader, trappor, staket och tak. Men också renovering av ekpartier, plåtmålning samt rostskyddsmålning mm.

Tapetsering

Tapeter skapar framför allt en varmare och exklusivare känsla än målade väggar. Våra erfarna tapetserare kan hjälpa dig att sätta en helt ny stil och karaktär på rummet med hjälp av en ny tapet.

Digital färgsättning

Är du är fundersam över hur resultatet kommer se ut med den nya färgen så kan vår designer digitalt sätta färger på din fastighet, ditt trapphus eller liknande. På så sätt kan du se exempelvis huset i olika färger. 

Vår målare ser framför allt inte på sitt jobb som ett jobb utan en hobby som han inte kan vara utan. Du kanske hittar också glädje i att måla och tapetsera. Har du ett enklapre projekt skulle vi därför rekommendera dig att testa måla/tapetsera själv. Självklart får du alltid vända dig till oss när du behöver råd. Dessutom finns det många bra sidor som exakt berättar hur du kan gå tillväga. Till exempel Flügger färg.