Kök med värme och harmoni

Funktionsduglighet, design och hållbarhet är principerna vi utgår ifrån under hela arbetsprocessen vid köksrenovering. Dessa 3 grundläggande element planerar vi och bygger runt omkring dig och dina behov i köket, från skiss till verklighet. På så sätt överträffar vi dina förväntningar av det kök du alltid velat ha. Vare sig modernt, traditionellt, smart eller en blandning av stilar skapar vi en samlingsplats som du och din familj kommer att njuta av i flera år framöver. Att ett harmoniskt och fackmanmässigt gjort kök kommer högst upp på listan över vilka renoveringar som ökar husets värde är bara ett plus i kanten.

Oavsett om ni vill byta ut köksluckor, bänkskivor och måla om eller vill byta ut stommar, tak, golv och avlopp så hittar vi och våra certifierade samarbetspartners lösningar efter just ert behov.

Välj design och funktion

Inför planering av ditt kök kan du med fördel anlita vår designer för att rita köket i 3D åt er. Men denna tjänst brukar vara gratis hos många köksinredningsbutiker, som exempelvis IKEA och Electrolux Home. Men att få råd från vår designer är gratis, även om du inte är kund hos oss.
Det är bra om du tar med din skiss, måttet på köket samt kollar om el-centralen kan hantera dom nya maskinerna (16A, 3 fas samt plats för fler säkringar) när du ritar köket hos någon återförsäljare.

Vi monterar alla typer av kök, därför behöver du inte tänka på installationen när du väljer din design eller återförsäljare.
Det är bra om du har din ritning klar när du kontaktar ett företag för montering, på så sätt får du en noggrannare offert.

Så här utför vi din köksrenovering

När detaljerna är klara och köket beställs kommer vi överens om en tidsplan för projektet.
Vi påbörjar renoveringsarbetet genom att montera ner din gamla köksinredning samt utför eventuella förarbeten. Till exempel målning, renovering av väggar, tak och golv. När det gäller rör- och elarbeten har vi behöriga samarbetspartners som gör genomför jobbet på ett fackmansmässigt sätt.

I nästa steg börjar vi montera köket, eventuella kakel eller stänkskydd sätts upp och vitvaror och blandare kopplas in.

Vi bygger köket efter dina krav och förväntningar. Av denna anledning kommer vi under hela arbetsprocessen vara extra lyhörda när berättar om dina tankar och åsikter. När renoveringen är slutförd går vi igenom köket tillsammans med dig för att säkerställa oss att dina förväntningar är uppfyllda.
Vill du veta mer om vårt team och arbetssätt kan du läsa 
här

Våra tjänster kring köksrenovering omfattar bl.a.

  • Elarbete
  • VVS-arbete
  • Montering
  • Kakling
  • Klinkersläggning
  • Golvläggning
  • Målning
  • Dörrbyte

Att tänka på vid köksrenovering

Det finns en del saker att tänka på och förberedda sig för när man ska renovera sitt kök. Du kommer exempelvis stå utan spis, ugn, kyl och frys, därför är det bra att planera var du ska förvara dina kylvaror.
Vivilla.se har tagit fram en bra lista av förberedelser, läs gärna deras tips här.