Bignest är resultatet av en kombination mellan en design och inredningsfirma vid namn innoform samt ett byggföretag. Idén föddes när vi upptäckte att elementet ”form” oftast ignoreras inom små byggnationerBygg och form är två helt olika ämnen. En hantverkare är specialist på att vara händig och följa en del instruktioner och regler för att byggarenovera eller reparera. Formgivning handlar om att ge ett föremål eller miljö en praktisk form som underlättar användandet samtidigt som den verkar tilltalande för användaren. Här kommer en designers roll in i bilden.

Mitt namn är Satar Forugh och jobbar som designer och projektansvarig. Min främsta uppgift handlar om att förstå dina behov och tankar kring bygget. I nästa steget använder jag denna information för att förverkliga dem tillsammans med dig och mina medarbetare.
Design och skapande
har sedan barndomen varit mitt största intresse. Detta har fått mig att studera till industridesign & innovation senare på högskolan. Efter det här program valde jag att läsa vidare till inredningsdesign på en designskola i New York. Under denna tid började jag också starta innoform.

För oss på BIGNEST kommer kvalitet alltid före kvantitet, vi sätter höga krav på oss själva, våra samarbetspartners samt leverantörerna. Detta för att vi strävar efter ett BRA resultat, inte bara för kundernas skull, utan vi också tycker om det vi gör och vi ska vara bäst på det. Av just denna anledning har vi skapat en företagskultur där vi främjar kreativitet, nyfikenhet, ständigt lärande, vänlighet och transparens.

Vi är verksamma i Stockholms län. Våra tjänster omfattar allt från att bygga och renovera badrum, kök, tak och golv till platt-och kakelsättning, måleri, tapetsering, inredningsstöd och ritningar.

Tillbaka